Velkommen til AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld

AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld ble etablert i 1989, og er forhenværende byggavdeling ved Golar Aluminium, som har bedrevet produktutvikling og bearbeiding vedr. stål- og aluminiumprofiler siden 1965. AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld alene disponerer Golars kjente og velutprøvede kvalitetsprodukter tiltenkt byggmarkedet. Vi tenker her spesielt på vinterhager, industrivinduer, glasstak og fasadekledning. Videre er brannresistent stålvindu klasse "A-0" samt ABALKONGEN så langt siste skudd på utviklingsstammen.

AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld benytter i tillegg til egne systemer, også det tyske systemet Hueck, samt Hydro`s skyvesystemer Wicona. Balkongproduksjon er etter hvert kommet inn som et sentralt produkt. Ervervet kompetanse på dette området, sammen med vår generelle bakgrunn, gir oss unik fleksibilitet som balkongbygger. Tidligere nevnte ABALKONGEN kan produseres i forskjellige materialer som stål, tre, betong og aluminium. Formen kan tilpasses de enkelte ønsker, eks. fasettert, buet, trekantet etc. Forskjellige innglassingstyper kan tilbys og balkongen kan sogar leveres isolert både i gulv, vegger og (glass)tak.Aluminium er materialet som i de fleste tilfeller er det rette valget slik vi ser det. Dette bl.a. med tanke på lav vekt, graden av vedlikeholdsfrihet og sikkerhet.

AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld (Golar Bygg) er kjent for sin fleksibilitet og for sitt mangfold hva produkter og markeder angår. Vi leverte så tidlig som i 1983 egetutviklet glasstak over Arkaden i Karl Johansgate hvor også den bærende stålkonstruksjonen var en del av leveransen. Av andre referanser kan nevnes, løkformede og sirkelrunde vinduer til Grand Hotell i Tripoli, foldevegger til cruiseskip på Malta og Rio De Janeiro, billetthus i aluminium til Fred Olsen Lines, billettboder til bomstasjoner, automatdører til passasjerferger for Harding Verft og Fiskerstrand Verft, panoramasalong MRF-ferge for Trønderverftet, div. pendeldører for Båtservice Verft, automatdører til Kværner Fjellstrand, billetthus til OL Lillehammer. etc.

AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld holder til i eget industribygg med grunnflate på ca 1000m2, tomten ligger nydelig til ved sjøen like innenfor grensen til Tvedestrand Kommune, nær Risør. Maskinparken er moderne og innholdsrik og arbeidsstokken representerer både ingeniører, økonomer, fagarbeidere og ikke minst masse erfaring, alt med på å sikre gode prosjektgjennomføringer.

AluGlass-TECH <-> Bl Aluminium og Glass Bodo Detlef Lichtenfeld håper ovenstående informasjon er av interesse, og at den kan bidra til øket behov for å belyse spesifike prosjekter mot de muligheter våre produkter og vår kompetanse kan gi.

PRODUKTEKSEMPLER